Werkwijze

Engineering

Heeft u al een idee over hoe de gevel van uw bedrijfspand eruit moet komen te zien, maar heeft u niet de expertise om dit verder uit te werken? Wilt u weten of uw plannen haalbaar en uitvoerbaar zijn?
Leg het voor aan onze afdeling Engineering. Onze mensen werken het tot in detail voor u uit!

Of het nu gaat om een technisch complexe oplossing, een onderscheidende, architectonische uitstraling of om de meest efficiënte bouw: onze engineers denken met u mee en vertalen uw wensen en eisen naar een topproduct.


Productie

Diverse filmpjes, welke ook geplaatst zijn op youtube, zijn per alinea weergegeven.

Colpro beschikt over een schat aan ervaring en een enorme kennis van materialen. Vandaar dat onze engineers ook gewend zijn om architecten, bouwkundige adviseurs en aannemers ondersteuning te bieden, ook met STABU bestekteksten. Niet zelden zijn onze klanten aangenaam verrast: omdat de oplossingen van Colpro zo inventief én effectief zijn.

Geautomatiseerde rolvormer van Colpro
Colpro beschikt over een uitgebreid en geavanceerd machinepark. Tot de paradepaardjes in onze productiehal behoren de 8 meter lange kantbank en de geautomatiseerde rolvormer (zie film). Dankzij dit arsenaal aan machines is Colpro in staat om flexibel en concurrerend te produceren. Elke order wordt met de meest geschikte machine(s) en toepassingen uitgevoerd. Een belangrijk voordeel, dat weer doorwerkt in de montage en afwerking van uw product – en uiteindelijk ook in een verrassend aangenaam kostenplaatje!

 

Twinzetbank bij Colpro
Een lange hoekstrip, een boeirand of een kap voor in een dakgoot nodig? Colpro is u direct van dienst met tal van onderdelen. Dankzij ons uitgebreide machinepark zijn we in staat direct een onderdeel te produceren. Een lastig profiel? Voor Colpro geen probleem. Zoals u op het filmpje hiernaast kunt zien, maken we deze met de 8 meter lange twinzetbank met beweegbare boven- en onderbalk, inclusief automatische aanvoer en knipschaar. Ook als u alleen een schets heeft, zorgen wij ervoor dat u in no time het gewenste onderdeel of product in huis hebt.

 

CNC ponsmachine in actie bij Colpro
In het filmpje hieronder ziet u de CNC ponsmachine met een breedte van 2250 mm en een diepte van 1250 mm aan het werk, bezig om voorzetplaten voor radiatoren te maken.

 

Met deze machine kunnen platen tot 2 mm dikte snel en efficiënt worden verwerkt. De machine beschikt onder meer over een automatische plaatklemming, een tafel met borstels en een zesvoudig gereedschapsmagazijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!


Montage

Colpro heeft eigen gespecialiceerde montageploegen. Daardoor kunnen we volledig garant staan voor de kwaliteit van de montage. Ook zorgen onze montagemedewerkers voor onderhoud en schadeherstel.
Dankzij de combinatie van engineering, productie en montage kan Colpro efficiënt werken en ook reparaties of aanpassingen snel uitvoeren. Colpro heeft alles onder één dak. Daardoor kunnen we een topproduct plus topservice bieden!