Over ColPro

Wij ontwikkelen, fabriceren en monteren sandwichpanelen, plaatwerken van zowel RVS, gelakt staal, aluminium of aluminiumcomposiet voor verschillende gebruiksdoeleinden. Denk zijn wij actief als toeleverancier en kunnen we Alucobond of Reynobond frezen. ColPro timmert inmiddels al 25 jaar aan de weg en geniet een sterke reputatie als betrouwbaar en deskundig partner.

Flexibel en voordelig 

De kracht van ColPro schuilt onder meer in het feit dat we vier disciplines onder één dak hebben: engineering, productie, montage én toelevering. De vakmensen van ColPro beheersen het hele traject van idee en ontwikkeling tot en met realisatie en montage. Dat komt de kwaliteit en efficiency ten goede. Bovendien beschikt ColPro over een uitgebreid en geavanceerd machinepark. Elk order wordt met de meest geschikte machine(s) uitgevoerd, wat ook weer van belang is voor de afwerking en montage. Hierdoor kan ColPro flexibel en concurrerend produceren.

Inventief en verrassend

ColPro beschikt over jarenlange ervaring en een enorme schat aan materiaalkennis. We denken met klanten mee en spannen ons in voor de klant haar wensen en eisen. Vervolgens komen we met oplossingen die verrassen door inventiviteit, uitstraling, efficiency en kwaliteit. Projecten die technisch of financieel niet haalbaar lijken, worden met de inbreng van ColPro een stuk makkelijker realiseerbaar. Neem gerust de proef op de som en neem contact met ons op! Bekijk op onze website ook de verschillende projecten die we door de jaren heen hebben gerealiseerd.

Bekijk hier onze bedrijfspresentatie

ColPro