Werkbezoek SGP bij ColPro

Vrijdag 16 juli 2021

Op dinsdag 13 juli hebben we een interessant en informatief werkbezoek mogen ontvangen van Tweede kamerlid Chris Stoffer en Beleidsmedewerker Hans Maljaars van de SGP. Tijdens dit werkbezoek hebben we het over thema’s als innovatiebeleid, MKB, ondernemerschap, circulariteit en uitdagingen op de arbeidsmarkt gehad voor mkb-maakbedrijven binnen Nederland.

Hierbij hebben wij het verhaal over ons circulaire bedrijfspand gepresenteerd aan de heren van de SGP en de ondernemers die bij dit werkbezoek aanwezig waren. Ook hebben we Chris Stoffer een uitgebreide rondleiding gegeven door ons nieuwe bedrijfspand. Tijdens het bezoek is er uitvoerig gesproken over het huidige mkb-beleid en toekomstige wensen van mkb-maakbedrijven.

Om zoveel mogelijk kennis te delen, waren ook Herwi, Koninklijke Metaalunie, Stameta, Brusche Process Technology en Brusche Elektrotechniek aanwezig. Hierbij hebben we de ruimte gehad om het met elkaar te hebben over de toekomst van de Nederlandse maakindustrie. Zo hebben we het uitgebreid gehad over de vraag ‘hoe kunnen we leerlingen verleiden om te kiezen voor een technische opleiding?’

Klik hier voor meer nieuws.