ColPro 25 jaar!

Donderdag 15 oktober 2015

Komend weekend viert ColPro B.V. uit Vroomshoop haar 25-jarig bestaan. Sinds de naamswisseling van OFK naar ColPro in 1990 was ColPro gevestigd aan de Tonnendijk in Vroomshoop. Jaren later is ColPro verhuisd naar Industrieterrein de Sluis en inmiddels alweer heel wat jaren actief aan de Afrikalaan 2 te Vroomshoop op industrieterrein Vroomshoop-Oost.

ColPro ontwikkelt, fabriceert en monteert sandwichpanelen, plaatwerken van zowel RVS, gelakt staal, aluminium of aluminiumcomposiet voor verschillende gebruiksdoeleinden zoals onder andere gevelbekleding, cleanrooms, klimaatkasten, koel- & vriesruimten en ovens. Ook is ColPro actief als toeleverancier van allerlei maatwerk producten voor onder andere de bouw en machinebouw.

Aan het 25-jarig bestaan wordt natuurlijk de nodige aandacht geschonken. Zo is er vrijdag 16 oktober een open huis voor relaties gepland met ’s avonds een feestelijke bijeenkomst voor het (oud) personeel van ColPro. Tevens zullen die avond een aantal medewerkers worden gefeliciteerd: Henk Oelen en Iwan de Lange vanwege hun 12,5-jarig dienstverband en Herman Punte en Martin Kuilder vanwege hun 25-jarig dienstverband bij ColPro. Aanstaande zaterdag 17 oktober is er van 10.00 tot 14.00 uur een open huis aan de Afrikalaan 2 te Vroomshoop. Belangstellenden hebben dan de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje het productieproces te komen bekijken.