Vacature Werkvoorbereider / Tekenaar

Vakgebied Industrie
Locatie Almelo
Salaris €2.275 – €3.495 bruto per maand
Uren 38 uur per week
Dienstverband Vast

Het voorbereiden van bouwgerelateerde projecten maakt jou als werkvoorbereider/tekenaar vrolijk! Jouw ideale baan? Eentje waarin je de ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. Dit in combinatie met je enthousiaste houding. Laat dat nou net overeenkomen met waar wij naar op zoek zijn. Je krijgt de ruimte om te kijken of het resultaat ook op een andere manier bereikt kan worden. We vertrouwen op jouw scherpe, frisse blik.

Wat zit er in voor jou?

 • Mooie, diverse projecten om aan te werken;
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied door middel van trainingen en cursussen;
 • Salaris volgens CAO Metaal en Techniek;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
 • Een grote mate van zelfstandigheid;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Een dag uit het leven van een werkvoorbereider bij ColPro:

Als werkvoorbereider/tekenaar begin je ’s morgens om 8 uur met een kop koffie. Na een kort werkoverleg met collega’s, begin je met het eerste project van de dag. Voor dit project bepaal je wat er van A tot Z moet gebeuren. Hiervoor schakel je met collega’s op kantoor en op de bouwplaats. Daarnaast schakel je ook met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt het contact tussen de verkoopafdeling en de werkplaats. Na dit project ga je verder met het volgende project dat totaal anders is. Leuk, want dat is wat jouw baan zo afwisselend maakt! Je werkt details uit op papier, maakt technische tekeningen in Autocad en Inventor en toetst de haalbaarheid van projecten.

De meeste werkvoorbereiders beschikken over onderstaande ervaringen en competenties:

 • Opgeleid en/of ervaring met 3D-tekenen, met voorkeur Autocad en Inventor;
 • Communicatief sterk en in staat om op een open en transparante manier met onze opdrachtgevers te communiceren;
 • Je bent creatief en vindingrijk. Je bedenkt meerdere manieren om een taak uit te kunnen voeren, je experimenteert met mogelijkheden en probeert andere manieren van aanpak uit;
 • Mbo niveau 4 of een hbo-opleiding, met voorkeur de opleiding Bouwkunde;
 • Geïnteresseerd in moderne productietechnieken en procesbeheersing.

Over het bedrijf waar je terechtkomt:

Wij zijn een bedrijf dat geïsoleerde sandwichpanelen maakt in alle vormen en maten. Het is ons niet snel te gek, daarom zul je niet snel standaardpanelen bij ons vinden. We maken panelen voor vele toepassingen, denk hierbij aan koel- en vriesruimten, ovens, cleanrooms, gevelbekleding en klimaatkamers. Een van onze toonaangevende projecten zijn de snellaadstations voor auto’s die je langs de snelweg ziet. Momenteel werken er 33 medewerkers bij ons, waarvan 10 op kantoor.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden van onze vacature? Dan horen wij graag meer van jou! Stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@colpro.nl of solliciteer direct door gebruik te maken van onderstaande button. Voor vragen kan je ons bereiken op 0546-642428.